foto

Jane Rizzo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Beze stop
2016 Způsob vraždy
2015 Maggie
Z for Zachariah
2014 Gabriel
2013 Ain't Them Bodies Saints
2012 Dívka na útěku
Nařčení
2008 Henry May Long
2007 Úžasný svět hudby
2005 Road

TV seriály

2019 Dickinson (TV seriál)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Prague (S01E08)
I Went to Market (S01E05)
Sad Sack Wasp Trap (S01E04)
One Dollar (TV seriál)
Dante Jenkins (E08)
Carol Seerveld (E03)
2016 Zelený servis (TV seriál)
Meth(od) (S01E01)
Red Oaks (TV seriál)
The Wedding (S02E09)
Lost and Found (S02E08)
Independence Day (S02E05)
další epizody (5)
2015 Red Oaks (TV seriál)
The Bar Mitzvah (S01E09)
After Hours (S01E08)
Fourth of July (S01E05)
další epizody (4)

Dokumentární

2013 Revenge of the Mekons
2008 Frontrunners
2005 How to Eat Your Watermelon in White Company (and Enjoy It)
2003 Freedom: A History of Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky