foto

Paul F. Bernard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Texas Zombie Wars: Dallas
2010 Fork in the Road, A
White Irish Drinkers
2009 Follow the Prophet
2002 High Times Potluck
1996 Loose Women

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Rodina (S01E03)
2015 Agent X (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
další epizody (10)
2014 Knihovníci (TV seriál)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Hat Hair (S01E11)
Hoarders (S01E08)
další epizody (10)
Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (16)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
The Office Job (S04E12)
další epizody (11)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (21)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zapomenutá minulost (TV film)

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Coast Is Fear (S02E08)
2014 Knihovníci (TV seriál)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Reunion Job (S03E02)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Blue Adrenaline
1996 Loose Women

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Go Get 'Em, Tiger (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace