foto

Wendy Partridge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Knuckleball
2014 Pompeje
2013 Thor: Temný svět
When Calls the Heart (TV film)
2012 Návrat do Silent Hill 3D
Resident Evil: Odveta
2011 Barbar Conan
2010 Legie
Poslední boj Ransoma Pridea
2009 Bílá smrt
2008 Bitva o Passchendaele
Druhá žena (TV film)
Louskáček (TV film)
2007 Reportér v ringu
2006 Prolomená stezka (TV film)
Silent Hill
Ultra (TV film)
Underworld: Evolution
2005 Jeskyně
2004 Hellboy
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Stopař II: Čekám...
Underworld
2002 Blade 2
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
Texas Rangers
Vysněná země (TV film)
2000 Highlander: Zúčtování
Sněhová kalamita
Táta kovboj (TV film)
V pravé poledne (TV film)
1999 Znáš mé jméno (TV film)
1998 Heart of the Sun
1997 Srdce plné deště (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
1995 Děti prérie (TV film)
Kouzelná skříňka (TV film)
Vězeňský kovboj (TV film)
Černý lišák 1 (TV film)
Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
1993 Havárie v Arktidě (TV film)
1992 Volání divočiny (TV film)
1990 Andělské náměstí
1987 Loyalties
The Big Town
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Snadná kořist (TV film)
Vanishing Act (TV film)
1985 Bridge to Terabithia
Murder in Space (TV film)
The Park Is Mine (TV film)
1984 Isaac Littlefeathers
Proměna srdce (TV film)
Tas! (TV film)
1983 Running Brave
1982 Latitude 55°
1981 Firebird 2015 A.D.
High Country, The
1980 Hounds of Notre Dame

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Van Helsing (TV seriál)
It Begins (S01E13)
He's Coming (S01E12)
Last Time (S01E11)
další epizody (12)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
God of Chaos (S01E10)
Timshel (S01E09)
Derailed (S01E08)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Bread and Circuses (S01E05)
další epizody (7)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace