foto

Ron Rosen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí
2012 Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2006 Rytíři nebes
2004 Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film)
2002 Ženy proti mužům (TV film)
1994 Setkání
1993 Půlnoční svědek
1990 An American Summer

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Tah královnou (S01E09)
2018 Westworld (TV seriál)
Phase Space (S02E06)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
The Secret of Spoon (S01E02)
The Bone Orchard (S01E01)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
The World Still Needs Its Hero (E06)
Run To Nowhere (E05)
If You're Lucky (E04)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
Gone to Pieces (E09)
Wednesday's Child (E07)
další epizody (4)
2010 Událost (TV seriál)
I Haven't Told You Everything (E01)
Caprica (TV seriál)
Rebirth (E02)
Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
Thanksgiving (S04E13)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Pilot (E01)
Světla páteční noci (TV seriál)
East of Dillon (S04E01)
Tomorrow Blues (S03E13)
2008 Swingtown (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Game of the Week (S03E09)
There Goes the Neighborhood (S02E10)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
How Did I Get Here (S02E06)
Bad Ideas (S02E02)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Píseň našeho života (S05E08)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do vězení (S02E16)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
Pan Monk a tři koláče (S02E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
Příchody a odchody (S04E08)
To je můj pes (S04E05)
další epizody (4)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
další epizody (5)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Slzy, kosti a touha (S03E08)
Past (S03E05)
další epizody (4)
2002 That Was Then (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Resolutions (E16)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Pressure (E13)
Halloween (E09)
Strangers in the House (E08)
další epizody (5)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Světla páteční noci (TV seriál)
The Son (S04E05)

Dokumentární

2017 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky