foto

Ron Rosen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí
2006 Rytíři nebes
2004 Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film)
2002 Ženy proti mužům (TV film)
1994 Setkání
1993 Půlnoční svědek
1991 American Summer, An

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Phase Space (S02E06)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
The Secret of Spoon (S01E02)
The Bone Orchard (S01E01)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
The World Still Needs Its Hero (E06)
Run To Nowhere (E05)
If You're Lucky (E04)
2012 Newsroom (TV seriál)
Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Rebirth (E02)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Swingtown (TV seriál)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Píseň našeho života (S05E08)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do vězení (S02E16)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
Pan Monk a tři koláče (S02E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
Příchody a odchody (S04E08)
To je můj pes (S04E05)
další epizody (4)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
další epizody (5)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Slzy, kosti a touha (S03E08)
Past (S03E05)
další epizody (4)
2002 That Was Then (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace