foto

Casey O. Rohrs

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Láska a tanec
Spectacular! (TV film)
2005 Mimo zákon
2003 Láska mezi superstar
2002 Žhářka 2 (TV film)
2001 Tři staré grácie (TV film)
2000 Boys and Girls
Road to Flin Flon
1999 Taková normální holka
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
1997 Popelka (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Dark Angel (TV film)
1994 Policajti ve výslužbě (TV film)

TV seriály

2017 Damnation (TV seriál)
Which Side Are You On (E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pozor, křehké (S07E18)
Velká hra (S07E15)
Smlouva (S07E12)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dva dny v listopadu (S07E09)
Dům hrůzy (S07E06)
Zabiju je zase (S07E03)
další epizody (4)
2015 UnREAL (TV seriál)
Two (S01E08)
Truth (S01E05)
Relapse (S01E02)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E07)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Neznámý (S01E05)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S08E20)
Day 8: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S08E17)
další epizody (8)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Skutečná dobrodružství neskutečného Sama (E02)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
Svítící kosti (S02E20)
Vrah v betonu (S02E18)
další epizody (5)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
Dívka v pokoji 2103 (S02E06)
Kluk v plachtě (S02E03)
další epizody (4)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Loučení se svobodou (S01E07)
Kus po kuse (S01E04)
Milénium (TV seriál)
Via Dolorosa (S03E21)
1998 Akta X (TV seriál)
Šálení smyslů (S05E19)
Vnitřní zrak (S05E16)
Pacientka X (S05E13)
další epizody (4)
1997 Válka špionů (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Zajížďka (S05E04)
1996 Profit (TV seriál)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Inner Weigh

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Strážce moře (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace