foto

Janet Brownell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Vánoční rande (TV film)
Úkryt (TV film)
2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2005 O princezně na hrášku (TV film)
2003 Eloise v hotelu Plaza (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
1996 Vánoční strom (TV film)
1994 Děti tmy (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Píseň o smutné lásce (TV film)
1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Backfield in Motion (TV film)
1990 Sladká pomsta

Producentská filmografie

Filmy

2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky