foto

Ladislav Frej ml.

  • nar. 8.10.1973 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smrtelné historky
2003 Iguo Igua (TV film)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1999 Debut (studentský film)
1998 Co chytneš v žitě
Kouzelný šíp (TV film)
Revizor (divadelní záznam)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)

TV seriály

2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Slepota (S01E05)
Profesor (S01E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Krása na export (S01E09)
Vytříděný odpad (S01E08)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
další epizody (6)
2015 Stopy života (TV seriál)
Duch silnic (S01E11)
2010 Přešlapy (TV seriál)
To nebylo v plánu (S03E06)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Výročí (E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Královna z Valašska (S10E11)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ladislava Freje ml. (S04E08)

TV pořady

2008 Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace