foto

Hunter M. Via

  • nar. 2.5.1976 (42 let)
    Charleston, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2010 Mother's Day
2008 Hope & Redemption: The Lena Baker Story
2007 Mlha
2001 Identity Lost

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Uch/Opossum (S01E05)
další epizody (5)
The Chi (TV seriál)
Ease On Down The Road (S01E10)
The Whistle (S01E07)
Penetrate a Fraud (S01E06)
další epizody (6)
Sněží! (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
The Offer (S02E06)
Prometheus Rising (S02E03)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Gone (S01E09)
Hail Mary (S01E06)
Off Side (S01E03)
Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Crack (S01E07)
Trauma (S01E04)
2016 Preacher (TV seriál)
Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Černý kostel (E07)
Vykupitel (E03)
další epizody (4)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Take (S01E10)
Pandemonium (S01E07)
Place of Dead Roads (S01E06)
další epizody (6)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Resurrection (S02E13)
Survival of the Fittest (S02E10)
další epizody (7)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
Živí mrtví (TV seriál)
Vítejte v katakombách (S03E16)
Mezi třema očima (S03E13)
Domov (S03E10)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
To lepší v nás (S02E12)
Přestřelka (S02E09)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Tajemství (S02E06)
Zásah v pravou chvíli (S02E03)
Cesta do neznáma (S02E01)
Torchwood (TV seriál)
Immortal Sins (S04E07)
Escape to LA (S04E04)
The New World (S04E01)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Krátké shledání (S01E03)
Staré dobré časy (S01E01)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Munice (S02E10)
Hora svědectví (S02E07)
další epizody (5)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Lepší polovička (S01E10)
Staré šrámy (S01E07)
další epizody (5)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
Chasing Ghosts (S06E06)
Back to One (S06E03)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Kavanaugh (S05E08)
Trophy (S05E05)
další epizody (4)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Back in the Hole (S04E10)
Hurt (S04E07)
další epizody (5)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
All In (S03E14)
Riceburner (S03E12)
Slipknot (S03E09)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace