foto

Raymond Hughes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Mušketýr
1994 Rudý orel (TV film)
1992 Frankenstein (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1986 Studená válka
1985 Návrat do země Oz
Pyramida hrůzy
1982 Král Lear (TV film)
1981 Othello (TV film)
1980 Kupec benátský (TV film)
1971 Countess Dracula

TV seriály

1994 Space Precinct (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Point Counter Point (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

TV pořady

1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace