foto

Jane Holland

  • nar. 21.7.1964 (53 let)
    Knightley, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Matariki
2009 Underworld: Vzpoura Lycanů
2007 30 dní dlouhá noc
2006 Moje bláznivá polynéská svatba
Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)
2005 Boogeyman
V zajetí rychlosti
2003 Legenda o Johnnym Lingovi
Recept za milion dolarů (TV film)
Svět řeky (TV film)
1999 Soft Fruit
1998 Chosen, The (TV film)

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace