foto

Johannes von Matuschka

  • nar. 8.7.1974 (42 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smaragdgrün
2014 Safírově modrá
2013 Rubínově červená
2009 Draußen am See
1997 Mitternacht

TV seriály

2005 Chudí milionáři (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Spur der Troika: Macht ohne Kontrolle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace