foto

Tyler B. Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Pig
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2016 Mike i Dave sháněj holku
2013 Králové léta
2012 The Sacred
2011 Mash Up (TV film)
Přehlídka děsu
Street
The FP
2010 The River Why
2007 Temné stíny
2006 Dlouho hledaný syn (TV film)
Líbánky s matinkou
Nebezpečná samota (TV film)
Punk Love

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (7)
Baskets (TV seriál)
New Year's Eve (S03E10)
Basque-ets (S03E09)
Commercial (S03E08)
další epizody (10)
2017 Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Picnic (S01E09)
Sugar Pie (S01E08)
další epizody (10)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Lizard (S01E01)
Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)
2007 The Guild (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Greenlit

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky