foto

Tyler B. Robinson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2016 Mike i Dave sháněj holku
2013 Králové léta
2012 Sacred, The
2011 Mash Up (TV film)
Přehlídka děsu
Street
The FP
2010 The River Why
2007 Temné stíny
2006 Dlouho hledaný syn (TV film)
Líbánky s matinkou
Nebezpečná samota (TV film)
Punk Love

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (7)
Baskets (TV seriál)
New Year's Eve (S03E10)
Basque-ets (S03E09)
Commercial (S03E08)
další epizody (10)
2017 Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Picnic (S01E09)
Sugar Pie (S01E08)
další epizody (10)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Lizard (S01E01)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)
2007 The Guild (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Greenlit

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace