foto

Markus Trebitsch

  • nar. 1951
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Die letzte Reise (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Das Glück der Anderen (TV film)
Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2013 Stiller Abschied (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
2010 Die Auflehnung (TV film)
Luises Versprechen (TV film)
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2009 Die göttliche Sophie (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Sommerwellen (TV film)
2007 Scénář lásky (TV film)
2006 Der Mann im Strom (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Gegen jedes Risiko (TV film)
1999 Zwei Männer am Herd (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
1992 Kein pflegeleichter Fall (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Fifty Fifty
Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1987 Robert Wilson and the Civil Wars
1986 Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
Kaiser und eine Nacht
1982 Heuler, Der (TV film)
1981 Rote Strumpf, Der

TV seriály

2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Quirini-Affäre (E03)
1995 Zwei Brüder (TV seriál)
Die lange Nacht (E02)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
Zwei Brüder (E01)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)

Dokumentární

2003 Loriots 80. Geburtstag (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky