foto

André Bac

  • nar. 14.12.1905
    Paříž, Francie
  • zem. 31.5.1989 (83 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1972 Tête à l'envers, La (TV film)
1971 Visite de la vieille dame, La (TV film)
1968 Double inconstance, La (TV film)
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
1966 Fin de la nuit, La (TV film)
1965 Genousie (TV film)
1964 Copains, Les
Les hommes (TV film)
Woyzeck (TV film)
1963 Bébert et l'omnibus
Karamboly
1962 Knoflíková válka
La croix des vivants
Le dossier de Chelsea Street (TV film)
Le monte-charge
1961 Nain, Le (TV film)
1960 Du côté de l'enfer (TV film)
Famille Fenouillard, La
Herr Puntila und sein Knecht Matti
Le dialogue des Carmélites
1958 Chéri, fais-moi peur
Désert de Pigalle, Le
Le Naïf aux 40 enfants
Tant d'amour perdu
À pied, à cheval et en sputnik
1957 Nuit des rois, La (TV film)
1956 Homme aux clefs d'or, L'
Long des trottoirs, Le
Soupçons
1954 Das zweite Leben
La Neige était sale
Rafle est pour ce soir, La
1953 Bon Dieu sans confession, Le
Horizons sans fin
1952 Les Sept péchés capitaux
Trois femmes
1951 Aiguille rouge, L'
La Rose rouge
Teror Oklahomy
Verträumte Tage
Červená krčma
1949 Mystère de la chambre jaune, Le
Na úsvitu
Parfum de la dame en noir, Le
Postarej se o Amálku
1948 Les noces de sable
1946 Vlast
1940 Marseille mes amours
1939 Den začíná
La Famille Duraton
Louise
1938 Conflit
Si tu reviens
Titin des Martigues
Ça... c'est du sport
1937 Réprouvés, Les
1936 Mutinés de l'Elseneur, Les
1935 Lune de miel
1934 Flofloche
1933 La maison du mystère

TV seriály

1972 Misérables, Les (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Dokumentární

1949 Désordre
1945 6 juin à l'aube, Le

Herecká filmografie

Filmy

1933 L'assommoir

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky