foto

Keith Dinicol

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Henry ze zkumavky
Wild Life
2004 Elizabeth Rex (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Ordinary Magic
1992 Broken Cord, The (TV film)
Příběh Dennise Littkyho (TV film)
To teda byla noc
1989 The Comedy of Errors (TV film)
1988 Taming of the Shrew, The (TV film)
1983 As You Like It (TV film)

TV seriály

2017 Schitt's Creek (TV seriál)
Motel Review (S03E08)
2016 Království (TV seriál)
Korunovace (S03E11)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrt doktora Ogdena (S07E18)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace