foto

David Huband

  • nar. 12.9.1957 (60 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Krev tvé matky
Nurse 3D
2011 Animal Control
Dům snů
Reel Love (TV film)
Running Mates
2010 Dívka z divočiny (TV film)
2008 Hank a Mike
2007 Komplic
Osudové selhání
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Terry (TV film)
Těžká váha
2004 Dead Lawyers (TV film)
Kostka 0
2003 Love, Sex and Eating the Bones
Pach krve
Republic of Love, The
2002 Červené kecky (TV film)
Escape from the Newsroom (TV film)
RFK (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
Truth in Advertising
Třetí světová válka (TV film)
Zpátky na zem
2000 Frekvence
Proutník
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Jesse Ventura Story, The (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Motel
Seznam mrtvých (TV film)
1997 Stará láska nerezaví
1996 Co jsi to za matku?
Hlavolam (TV film)
Není úniku (TV film)
No One Could Protect Her
Vánoční příběh (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Podraz na druhou (TV film)
Tommy Boy
1994 Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
Proti své vůli (TV film)
1992 Ve hře je diamant (TV film)
1986 Policejní akademie 3

TV seriály

2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
2016 Atomic Puppet (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vysoké napětí (S08E08)
Výbuch ticha (S07E17)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a oblak zkázy (S06E06)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Síla (S01E01)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
The State Within (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Pelswick (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Foolish Heart (TV seriál)
1998 Famous Jett Jackson, The (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
Stories from My Childhood (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Newsroom, The (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Dokumentární

2013 Počasí, které psalo dějiny (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
2002 Made In Canada, Volume 1: Best of the CFC

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace