foto

Aaron Jeffery

  • nar. 1970
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cinema Club
Palm Beach
2018 Occupation
2017 Rip Tide
2015 Turbo Kid
2014 Locks of Love
2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2009 Co skrývá krása
X-Men Origins: Wolverine
1999 Strange Planet
1998 Interview, The
1996 Mischievous
1995 Blue Murder (TV film)

TV seriály

2018 Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
A Higher Court (S03E10)
další epizody (12)
2014 Old School (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Fear Her (S02E12)
Into the Night (S02E11)
Jail Birds (S02E10)
další epizody (12)
2013 Wentworth (TV seriál)
Checkmate (S01E10)
To the Moon (S01E09)
Mind Games (S01E08)
další epizody (10)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
The Loaded Dog (S05E03)
Cut Snake and Crazy F... (S05E02)
další epizody (4)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Dlouhá cesta (S08E22)
Rok po Alexandrově smrti (S08E21)
Show musí jít dál (S08E20)
další epizody (22)
2007 McLeodovy dcery (TV seriál)
Tichá noc (S07E32)
Různé zprávy (S07E31)
Druhá šance (S07E30)
další epizody (32)
2006 McLeodovy dcery (TV seriál)
Dvacet otázek (S06E32)
Riziko (S06E31)
Následky škod (S06E30)
další epizody (32)
2005 McLeodovy dcery (TV seriál)
Nové začátky (S05E32)
Tělo a duše (S05E31)
Výročí (S05E30)
další epizody (32)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Druhé zklamání (S04E32)
Nenaplněná láska (S04E31)
Všechno pro lásku (S04E30)
další epizody (32)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Bílá, barva smrti (S03E28)
další epizody (30)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (28)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Nové boty (S01E15)
Kdo, co krade (S01E14)
další epizody (16)
1996 Vodní krysy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Cancerman: The Milan Brych Affair (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace