foto

Tamao Nakamura

  • nar. 12.7.1939 (80 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Destiny Kamakura Monogatari
Issa
2015 Poplar no Aki
2014 Seto'uči kaizoku monogatari
2011 Malí ninjové
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
Fukemon
2007 Cubaki Sandžúró
2006 Inugamike no ičizoku
1999 Naši sousedé Jamadovi
1994 Onnazakari
1992 Haši no nai kawa
1988 Dokušin apartment: Dokudami só
1981 Hono-o no gotoku
Kazunomiya sama otome (TV film)
1980 Jomigaere madžo
1979 Šódó sacudžin: Musuko jo
1976 Ganpeki no haha
1975 Kinkanšoku
1973 Óšó
1972 Letní vojáci
1970 Shokon ichidai tenka no abarenbo
Tanuki bózu
Tenkan no abarembo
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Mekake nidžúičinin: Dosukebe ičidai
1968 Jokogamijaburi no zenkamono
Kigeki: Hacumóde rešša
Moetsukita chizu
1966 Dokondžó taišó
1965 Daiku taiheiki
Nemuri Kjóširó: Endžóken
Širotori
1964 Gendai inčiki monogatari: Dotanuki
1963 Echizen take-ningyo
Nemuri Kjóširó: Sappóčó
1962 Kešin
Nakajama šičiri
Onna to sanakunin
Sabakareru Ečizen no kami
Šin akumjó
1961 Akumjó
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Kodači o cukau onna
Kodžiró cubamegaeši
Kuroi džúnin no onna
Kóšoku ičidai otoko
Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
Okese utaeba
Onna no curihaši
Onna no kunshô
Zenigata Heidži torimono hikae: Joru no enmadžó
Zoku akumjó
Šin Gendži monogatari
1960 Bonči
Daibosacu tóge
Daibosatsu toge II: Ryujin no maki
Fúrai monogatari: Abare hiša
Gentaróbune
Kirare Josaburó
Sen-hime goten
Zoku Džiročó Fudži
Širanui kengjó
1959 Džiročó Fudži
Fúrai monogatari: Ninkjóhen
Hatsuharu tanuki goten
Hebihime sama
Naruto no hanajome
Nuregami sandogasa
Odžó kičiza
Seki no jatappe
Senbazuru hičó
Tenrjú no karasu
1958 Akadó Suzunosuke: micune no čódžin
Edo wa aozora
Edokko macuri
Hanataró džumon
Iga no suigecu
Júkjó gonin otoko
Nuregami kenpó
Požár
Zenigata Heidži torimono hikae: Jukionna no ašiato
Čúšingura
1957 Akadó Suzunosuke
Ukifune
Ósaka monogatari
1956 Abare tonbi
Cukigata Hanpeita: Hana no maki – Araši no maki
Gion no kjódai
Hana no kjódai
Šin Heike monogatari: Jošinaka o meguru sannin no onna
1955 Nový příběh rodu Taira
Three Stripes in the Sun
1954 Satomi Hakken-den: Dai-ichi-bu yôtô murasame maru
Satomi Hakken-den: Dai-ni-bu Hôryûkaku no ryûko
Zenigata Heidži torimono hikae: Júrei daimjó

TV seriály

2016 Beppin-san (TV seriál)
Crossroad (TV seriál)
2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
2010 Teppan (TV seriál)
2007 Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
2006 Shin Momotaro Zamurai (TV seriál)
2003 Musaši (TV seriál)
2002 Ginza no Koi (TV seriál)
2001 Ai wa Seigi (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1998 Akimahende (TV seriál)
Kamisan Nanka Kowakunai (TV seriál)
1997 Mokuyou no Kaidan 97 (TV seriál)
Risō no Kekkon (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1992 Inochi no Genba kara (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
1978 Jošimune hjóbanki: Abarenbó šógun (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
1975 Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)
Shin Heike Monogatari (TV seriál)
1969 Ten to Chi to (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky