foto

Danny Elfman

  • nar. 29.5.1953 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (16)

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Dumbo
2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Padesát odstínů svobody
2017 Liga spravedlnosti
Padesát odstínů temnoty
The Circle
Tulipánová horečka
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Dívka ve vlaku
Zlo nikdy nespí
2015 Avengers: Age of Ultron
Husí kůže
Konec šňůry
Padesát odstínů šedi
2014 Big Eyes
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
2013 Captain Sparky vs. The Flying Saucers
Království lesních strážců
Mocný vládce Oz
Špinavý trik
2012 Frankenweenie: Domácí mazlíček
Hitchcock
Muži v černém 3
Temné stíny
Terapie láskou
Země naděje
2011 Neklid
Ocelová pěst
2010 Alenka v říši divů
Tři dny ke svobodě
Vlkodlak
2009 Terminator Salvation
The Notorious B.I.G.
Zažít Woodstock
2008 Hellboy 2: Zlatá armáda
Milk
Wanted
2007 Království
Robinsonovi
2006 Boží zápasník
Šarlotina pavučinka
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004 Spider-Man 2
2003 Hulk
Velká ryba
2002 Červený drak
Chicago
Muži v černém 2
Spider-Man
2001 Planeta opic
Spy Kids: Špioni v akci
2000 Otec rodiny
Životní zkouška
1999 Instinkt
Kdekoli, jen ne tady
Ospalá díra
1998 Jednoduchý plán
Žaloba
1997 Dobrý Will Hunting
Flubber
Muži v černém
1996 Maniak
Mars útočí!
Mission: Impossible
Přízraky
Smrtící léčba
1995 Dolores Claiborneová
Mrtví prezidenti
1994 Krasavec Beauty
Svraštělé hlavy
1993 Návrat Sommersbyho
Ukradené Vánoce
1992 Armáda temnot
Batman se vrací
Článek 99
1990 Darkman
Dick Tracy
Plod noci
Střihoruký Edward
1989 Batman
1988 Beetlejuice
Big Top Pee-wee
Hot to Trot
Půlnoční běh
Strašidelné Vánoce
1987 Summer School
1986 Wisdom
Zpátky do školy
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
1982 Forbidden Zone

TV seriály

2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hodný pejsek (S02E16)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)

Dokumentární

2013 Neznámé známé
2008 Standard Operating Procedure

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(6 416)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace