foto

Kenneth Haigh

  • nar. 25.3.1931
    Mexborough, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.2.2018 (86 let)
    Mexborough, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Prsten (TV film)
1993 Entre chien et loup
1990 Lorna Doone (TV film)
1987 Po jarmarku (TV film)
1986 A State of Emergency
Čtvrté patro (TV film)
1985 Divoké husy 2
1984 The Testament of John (TV film)
1983 Noční vlak k vraždě
1981 Troilus & Cressida (TV film)
1979 The Bitch
1978 En vandring i solen
1976 Robin a Mariana
The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1975 Moll Flanders (TV film)
1973 Muž nahoře
1972 Journey to Murder
1971 Orel v kleci
1968 A Lovely Way to Die
1966 Smrtelný případ
1964 Perný den
Víkend na Zuydcoote
1963 Kleopatra
1959 Ten Little Indians (TV film)
1957 Saint Joan
1956 High Flight
My Teenage Daughter
1954 Companions in Crime

TV seriály

1992 Maigret (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Plymouthský expres (S03E04)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Last Flight (S01E18)
1957 Stryker of the Yard (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1964 The Full Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace