foto

Gordon Glenn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Yolngu Boy
1989 Celia
1975 On the Track of Unknown Animals

Dokumentární

2002 Ostrovy života (TV seriál)
1971 Beginnings

Kameramanská filmografie

Filmy

1977 Summer Shadows
1975 On the Track of Unknown Animals
Solo Flight
1974 Yackety Yack

Dokumentární

2002 Ostrovy života (TV seriál)
1971 Beginnings

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Penicillin: The Magic Bullet (TV film)

Dokumentární

2002 Ostrovy života (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Penicillin: The Magic Bullet (TV film)
1986 Just Us
1975 On the Track of Unknown Animals

Dokumentární

1983 Australian Movies to the World (TV film)
1971 Beginnings

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace