foto

Ted Robinson

  • nar. 1944
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Lano & Woodley: Goodbye
1989 Kokoda Crescent
1987 Náhradník (TV film)
Those Dear Departed

TV seriály

2013 Die on Your Feet (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
1993 This Sporting Life (TV seriál)
1991 DAAS Kapital (TV seriál)
1973 Our Man in the Company (TV seriál)

TV pořady

2011 Good News World (TV pořad)
2010 Melbourne International Comedy Festival Gala (TV pořad)
2007 The Sideshow (TV pořad)
2001 The Glass House (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1994 Three Men and a Baby Grand (TV pořad)
1993 World Series Debating (TV pořad)
1992 Gillies and Company (TV pořad)
Kittson Fahey (TV pořad)
1991 Live & Sweaty (TV pořad)
1990 In Harmer's Way (TV pořad)
The Party Machine (TV pořad)
1989 Tuesday Night Live: The Big Gig (TV pořad)
1988 The Dingo Principle (TV pořad)
1984 The Gillies Report (TV pořad)
1976 Who Do You Think You Are? (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Danny Bhoy: Live at the Athenaeum (divadelní záznam)
1989 Kokoda Crescent
1988 After Marcuse (TV film)
Two Brothers Running
1987 Those Dear Departed
1985 Shout! The Story of Johnny O'Keefe (TV film)

TV seriály

2013 Die on Your Feet (TV seriál)
1991 DAAS Kapital (TV seriál)
1984 Singles (TV seriál)
1976 Alvin Purple (TV seriál)
1975 Scattergood: Friend of All (TV seriál)
1974 Flash Nick from Jindavick (TV seriál)
1973 Our Man in the Company (TV seriál)

TV pořady

1998 Good News Weekend (TV pořad)
1994 Three Men and a Baby Grand (TV pořad)
1992 Gillies and Company (TV pořad)
Kittson Fahey (TV pořad)
1990 In Harmer's Way (TV pořad)
The Party Machine (TV pořad)
1989 Tuesday Night Live: The Big Gig (TV pořad)
1988 The Dingo Principle (TV pořad)
1986 The Pack of Women (TV pořad)
1984 The Gillies Report (TV pořad)
1976 Who Do You Think You Are? (TV pořad)
1975 Wollongong the Brave (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Snow: The Movie

TV seriály

1976 Alvin Purple (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky