foto

Carmen Warrington

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Predestination
2007 Curtin (TV film)
1988 After Marcuse (TV film)

TV seriály

2008 Very Small Business (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky