foto

Barbara Garrick

  • nar. 3.12.1965 (54 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já se z tebe zblázním, Susano
2013 (Ne)zadaní
Jasmíniny slzy
The Devil You Know
2008 Jumper
Ztráta diamantové slzy
2005 Brooklynští humři
2002 Daleko do nebe
2001 Amy a Isabela (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
Pollock
1997 Ellen Foster (TV film)
Ledová bouře
1996 Gauč v New Yorku
1995 Rapsodie v Miami
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
1993 Dottie dostává na zadek (TV film)
Firma
Samotář v Seattlu
1990 Bouřlivé dny
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
Pohlednice z Hollywoodu
1988 Osm mužů z kola ven
Podnikavá dívka

TV seriály

2020 Bull (TV seriál)
Quid Pro Quo (S04E14)
2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Tři poháry (E10)
Jako cena oleje (E04)
Spokojený? (E03)
další epizody (4)
2013 One Life to Live (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
2001 Historky z města (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Spořádaný doktor (S01E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pixies (S02E09)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Útok na šestistopou ženu (S03E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Trade This (S10E16)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
1996 Krajní meze (TV seriál)
Život po smrti (S02E15)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky