foto

Jaime Sánchez

  • nar. 19.12.1938 (80 let)
    Rincon, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Singer, The
2007 3 Américas
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
2001 Pińero
1998 Ciudad, La
1995 Fear of Man
1993 Carlitova cesta
1992 Poručík
Průšvih
1990 Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
1987 Floridské úžiny (TV film)
1986 Velké problémy
1985 Invaze U.S.A.
1980 On the Nickel
1979 Julius Caesar (TV film)
1977 Bobby Deerfield
1976 Další muž
1973 Serpico
1969 Divoká banda
1967 Krvavá pláž
Wings of Fire (TV film)
1966 Escuadrón del pánico, El
1965 Heroína
1964 Zastavárník
1962 David a Líza

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Prince of Darkness (S03E08)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Smuggler's Blues (S01E15)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace