foto

Geoffrey Erb

  • nar. 28.12.1945
    Floral Park, Long Island, New York, USA
  • zem. 20.6.2013 (67 let)
    East Quogue, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Stůl číslo jedna
1998 Proměna srdce (TV film)
Vražedný virus (TV film)
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
1994 Nový ráj (TV film)
1993 Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
In the Shadow of a Killer (TV film)
Keys, The (TV film)
Konečné zúčtování (TV film)
Reportérka (TV film)
1991 Before the Storm (TV film)
The Company (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)

TV seriály

2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scheherezade (S08E10)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
Confrontation (S08E05)
další epizody (15)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (22)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pochybnost (S06E08)
Charisma (S06E07)
další epizody (21)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Kontrola (S05E09)
Ohavnost (S05E08)
další epizody (22)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (22)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
další epizody (22)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (8)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace