foto

Emma Porteous

  • nar. 26.6.1936 (82 let)
    Calcutta, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Prokletý láskou
1999 Takový jsem byl
1995 Soudce Dredd
1994 Vraždit je snadné
1991 Robin Hood
The Gravy Train Goes East (TV film)
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
Síla vůle (TV film)
1988 Dům veselých duchů
1987 Dech života
1986 Udržet sen (TV film)
Vetřelci
1985 Honba za klenotem Nilu
No Surrender
Vyhlídka na vraždu
1984 1984
Přísně tajné!
Superdívka
1983 Chobotnička
1982 Cosmic Princess (TV film)
Pět dní jednoho léta
1981 Souboj Titánů
1980 Lesní duch
Žoldáci
1979 Nightingale Sang in Berkeley Square, A
The Lady Vanishes
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
Oddíl 10 z Navarone
1976 Fešáci
Jezdci po nebesích
1975 Brannigan
1974 Mousey (TV film)
Percyho možnosti
Vlaštovky a Amazonky
1973 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
Lovers, The
1971 Percy
Quest for Love
1970 Entertaining Mr. Sloane

TV seriály

1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1981 The Search for Alexander the Great (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
The Immunity Syndrome (S02E23)
Devil's Planet (S02E22)
další epizody (7)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
The Beta Cloud (S02E16)
A Matter of Balance (S02E15)
další epizody (17)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace