foto

Karen L. Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Pravidla mlčení
2011 Unesený detektiv (TV film)
2010 Marmaduk
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2008 Under (TV film)
Vánoční chaloupka
2007 Dragon Boys (TV film)
Mimzy
Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
Spálené vzpomínky
2006 Hadi v letadle
2005 Dlouhý víkend
Hlas smrti
Vražedné vzpomínky
2004 Jack (TV film)
2003 Jak ukrást Sinatru
2002 Oni přicházejí
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
1999 Stínové komando 2 (TV film)
1997 Chuť lásky (TV film)
High Stakes (TV film)
1996 Captains Courageous (TV film)
Harvey (TV film)
Rozdělená rodina (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)
Omen, The (TV film)
1994 Nesmrtelný (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
1993 Relentless: Mind of a Killer (TV film)

TV seriály

2014 Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
Opuštěný (S02E09)
další epizody (11)
2013 Motiv (TV seriál)
Falešné doznání (S01E09)
Spodní proud (S01E08)
Z minulosti (S01E07)
další epizody (9)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Max Glick (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace