foto

Helen Dorward

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Děti z Kouřové hory (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace