foto

Anghel Decca

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Quantum Is Calling (TV film)
2009 Ben 10: Alien Swarm (TV film)
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2006 Osudná známost (TV film)
Ultra (TV film)
2000 Magická zbraň (TV film)
1999 Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Ostrý tým (TV film)
1997 Auto na útěku (TV film)
1995 Indiana Jones and the Temple of the Forbidden Eye
Let holubice
1994 House party 3
1993 12:01 (TV film)
1991 Lethal Innocence (TV film)
S partou na tahu
1990 Everyday Heroes (TV film)
Velký návrat
1989 Underground
1988 Dead Mate
1986 Umbrele soarelui
1985 Emisia continua
1983 Imposibila iubire
Lisca
1982 Tapinarii
1981 Angela merge mai departe
1980 Rodinná večeře
1979 Tragické prázdniny
1978 Opět spolu

TV seriály

2014 Betas (TV seriál)
This Is It (E11)
Blinded By The Light (E10)
Steppin' Out (E09)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
Strange Magic (E07)
Lowdown (E06)
další epizody (7)
2012 Animal Practice (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Doprovod (S01E01)

Dokumentární

2018 Trust Machine: The Story of Blockchain
2015 Do hloubky webu
2013 Downloaded

Hudební videoklipy

1999 Limp Bizkit feat Method Man - N 2 Gether Now (hudební videoklip)
Ricky Martin - Livin' La Vida Loca (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace