foto

Ismael Cruz Cordova

  • nar. 7.4.1987 (31 let)
    Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miss Bala
2018 Marie, královna skotská
2016 Krvavé zjevení
The Pastor
Ulička slávy
2015 ADK, The
2014 In the Blood
2007 Bala perdida

TV seriály

2018 Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
Fire Knows Nothing of Mercy (S03E02)
další epizody (4)
2017 The Catch (TV seriál)
The Family Way (S02E04)
The Dining Hall (S02E03)
The Hammer (S02E02)
2016 Citizen (TV seriál)
Rozvod (TV seriál)
Mediátor (S01E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (9)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Tajné informace (S03E07)
další epizody (5)

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace