foto

Pavol Hammel

  • nar. 7.12.1948 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Divadelná pieseň (divadelní záznam)
1988 F.T.
F.T. na cestách
Verejná lyrika (TV film)
1985 Život v teniskách (TV film)
1983 Len vietor nemá kam ísť (koncert)
Zimné sníčky (TV film)
1977 Keby skriňa bola oknom (TV film)
1975 Dnes večer prídu Prúdy (TV film)
Šepkajúci fantóm
1974 Oblaky - modriny (TV film)
V každom počasí
1973 Biely mlynček (TV film)
1970 Dovidenia v pekle, priatelia
Naši pred bránami

Dokumentární

2018 Válek
Československý beat - festival po 50 letech (koncert)
2017 Slovenští muži vrací úder (koncert)
2016 Hudba Európy na Devíne (koncert)
Lýra 50 (koncert)
Zlatá Lýra (TV film)
Zlatá lýra (TV seriál)
2015 Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
2010 Koncert Mariána Vargu a jeho hostí (koncert)
Obyvateľ vlastného ostrova (TV film)
2008 Gen.sk (TV seriál)
2007 60 rokov s Mariánom Vargom (TV film)
Slovenský bigbít (TV seriál)
2006 Sólo pro... Hammel & Hladík (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)
1995 Koncert Paľa Hammela (koncert)
1981 Letokruhy (TV film)
Spomínam (TV film)
1977 Keď odchádza kapela (koncert)
1968 Čas, ktorý žijeme

TV pořady

2015 Inkognito (TV pořad)
2014 Galashow s latinou 2014 (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Silvester 2010 (TV pořad)
2007 Souboj hitů (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Bumerang (TV pořad)
2002 Jánošíkove dni 2002 (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
Uragán (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Kaviareň Slávia (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Na plovárně (TV pořad)
1997 Zázračný biely dáždnik (TV pořad)
1995 Na státní hranici (TV pořad)
1992 Moje omyly (TV pořad)
1990 Večírek nejen pro zvané (TV pořad)
1986 Dnes už viem (TV pořad)
Roky a piesne (TV pořad)
1985 Vianočný pozdrav (TV pořad)
1984 Pesničky na cestách (TV pořad)
Pestrá paleta melódií (TV pořad)
Roznášač snov (TV pořad)
Zem menom láska (TV pořad)
1983 Balíček snov (TV pořad)
Chlapci z jednej ulice (TV pořad)
Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí! (TV pořad)
Triangel (TV pořad)
1982 Marián Varga a jeho hostia (TV pořad)
1980 Pesničky na každý deň (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1976 Vyberte si pesničku (TV pořad)
1975 A predsa sa krúti (TV pořad)
1973 Pesničky v bielom (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
1968 Bumerang (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1985 Medulienka (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Múdra princezná (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace