foto

Kristina Hetherington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Doing Money (TV film)
Red Joan
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
Moje sestřenice Rachel
2016 Detour
Proti vlastní krvi
2015 Birthday (TV film)
2013 Le Week-End
2012 Místo nahoře (TV film)
Ptačí zpěv (TV film)
2010 Mo (TV film)
2009 Boy Called Dad, A
2008 Summer
2007 Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Almost Adult
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2005 Báječná sedmička (TV film)
Derailed (TV film)
Trouble with Men and Women, The
2004 Yasmin
2003 Let naslepo
2002 Na špičce jazyka (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
2000 Liam
Poslední mušketýr (TV film)
Summer in the Suburbs (TV film)

TV seriály

2016 Murder (TV seriál)
The Big Bang (E03)
The Crown (TV seriál)
Smoke and Mirrors (S01E05)
Wolferton Splash (S01E01)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Zúčtování - 2.část (S01E02)
Zúčtování - 1. část (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2008 Wallander (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 Japan in a Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace