foto

Edward Ornelas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Under (TV film)
2003 Secret Santa (TV film)
Tracey Ullman in the Trailer Tales (TV film)
2002 Fits and Starts

TV seriály

2013 Chirurgové (TV seriál)
Chvála zahálky (S09E18)
Sladká nevědomost (S09E11)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Střelec (S06E23)
Smrt paní Clarkové (S06E19)
Dokonalá náhoda (S06E16)
další epizody (4)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
Řez naslepo (S06E07)
Pošramocená povinnost (S06E04)
další epizody (7)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
Člověče, povstaň (S05E07)
Bázliví hrdinové (S05E04)
další epizody (8)
2007 Private Practice (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
Jádro pudla (S04E04)
další epizody (9)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Řekni, kde ti chlapci jsou (S03E07)
Kdo jsem (S03E04)
další epizody (11)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Samota (S02E11)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Sem s bolestí! (S02E05)
další epizody (7)
Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Rtěnka na slipech (S01E03)
1998 Možná už zítra (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 O simantikos allos

Dokumentární

1997 Texas and the Death Penalty

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Champagne Supernova (E11)
Doktoři (TV seriál)
After the Fall (S02E10)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Compromised (E09)
Instinct (TV seriál)
Live (S01E12)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Render (S02E15)
Bull (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S02E14)
Code Black (TV seriál)
Step Up (S03E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Inside Out (S05E02)
Atentát na Dwayna Pridea (S04E22)
2017 Salvation (TV seriál)
All In (S01E11)
Bull (TV seriál)
Play the Hand You're Dealt (S02E05)
Zoo (TV seriál)
Ten Years Gone (S03E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Do králičí nory (S03E23)
Konečná (S03E15)
Černá listina (TV seriál)
The Forecaster (No. 163) (S04E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mísa třešní (S14E20)
2016 American Gothic (TV seriál)
Madame X (E12)
The Chess Players (E06)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Shoda (E08)
Všemocný (TV seriál)
Zastav mě, než Tě znovu obejmu (E13)
Zoo (TV seriál)
Medůza (S02E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Skokanka (S14E03)
Šaráda (S13E20)
2015 The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Four (S02E02)
Chapter Eighteen (S01E18)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Soutok (S02E08)
Dotek slunce (S02E03)
Chodící mrtvola (S01E13)
Pod kupolí (TV seriál)
Svazek (S03E04)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Five (S01E05)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
To Seek a Foe (E07)
Madam Secretary (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Smíření (S02E05)
2012 Private Practice (TV seriál)
Mourning Sickness (S06E02)
Are You My Mother? (S05E10)
Chirurgové (TV seriál)
O krok nejdál (S08E17)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Off the Map (TV seriál)
It's a Leaf (E08)
Chirurgové (TV seriál)
Gangsteři se skalpelem (S07E17)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In or Out (S04E05)
Chirurgové (TV seriál)
Nepřátelská děloha (S07E04)
Hledání stavu blaženosti (S06E22)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Pět stupňů zármutku (S06E01)
Nouzové zastavení času (S05E19)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace