foto

Marie-Sophie Ferdane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Je ne suis pas un homme facile
2015 Les heures souterraines (TV film)
2013 Meurtre en trois actes (TV film)
2012 Bienvenue parmi nous
2011 À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 La grande magie (TV film)
2009 Avare, L' (TV film)
2002 Šéf na míru (TV film)
2001 Les Acteurs anonymes

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky