foto

Gonzalo Cunill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Altamira
2015 L'assaig
2014 Altra frontera, L'
Padající hvězda
2011 Catalunya über alles!
2010 Hrdinové
2009 Club da calceta, O (TV film)
2008 Mrtvá ruko, zaklepej (TV film)
2007 Carta esférica, La
2006 La silla
Loď stínů
2004 Amor idiota
2003 Vida aquí, La (TV film)
2002 Goldfish Game
Soledad era esto, La
1997 Airbag
Pistola de mi hermano, La
1989 Blauäugig
Doktor z New Jersey

TV seriály

2011 Bandolera (TV seriál)
Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Àngels i Sants (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace