foto

Maren Schumacher

  • nar. 28.10.1966 (52 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1998 Zakázaná láska (TV film)
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Zvěrolékař dr. Sperling (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Prinz zu entsorgen (TV film)
1994 Dreimal die Woche... (TV film)
1993 Die Skrupellosen - Hörigkeit des Herzens (TV film)
Ein Mann für jede Tonart
1991 Světlo lásky
1990 Volio bih da sam golub
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Millionenerben (TV film)
Die gestundete Zeit (TV film)
Immensee (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)

TV seriály

2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace