foto

Skip Macdonald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Good Morning
2013 Nahoře-dole (TV film)
2011 Low Fidelity
2007 Super Sweet 16: The Movie
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)

TV seriály

2019 Chambers (TV seriál)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Yes (E08)
From Sun Up to Sun Down (E05)
It’s Coming (E02)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Wiedersehen (S04E09)
Something Stupid (S04E07)
Quite a Ride (S04E05)
další epizody (5)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
The Wide Window: Part One (S01E05)
další epizody (5)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Fall (S03E09)
Expenses (S03E07)
Chicanery (S03E05)
další epizody (6)
2016 American Gothic (TV seriál)
Arrangement in Grey and Black (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
Bingo (S01E07)
Alpine Shepherd Boy (S01E05)
další epizody (5)
Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
Fear and Trembling (S02E04)
další epizody (4)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Eating the Blame (S01E04)
další epizody (4)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
There Was a Girl (E07)
Catacombs (E04)
další epizody (4)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Ozymandias (S05E14)
Vzteklý pes (S05E12)
další epizody (4)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Řekni mé jméno (S05E07)
Mrtvý náklad (S05E05)
Rizikový příplatek (S05E03)
další epizody (4)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
Úložiště (S04E11)
Štěnice (S04E09)
další epizody (7)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Kafkárna (S03E09)
další epizody (7)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Radši volejte Saula (S02E08)
Bodnutí mrtvé včely (S02E03)
další epizody (4)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
2007 Big Shots (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Staré křivdy (S04E08)
Divokost v srdci (S04E06)
Volby (S03E19)
další epizody (6)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Cesty lásky (S03E08)
Školní ples (S03E05)
Noc oživlých mrtvol (S03E02)
další epizody (7)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 1/2 (S02E09)
Halloween (S02E06)
Smrtonosná škola (S02E03)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace