foto

Anna Popplewell

  • nar. 16.12.1988 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Měří 161 centimetrů a je ve znamení střelce. Její celé jméno je Anna Katherine Popplewell. Má dva mladší sourozence, bratr Freddie (*1994) (Petr Pan) a sestra Lulu (*1991) (Láska nebeská), kteří se narodili Deborah a Andrew Popplewell. Všichni tři sourozenci docházeli každou sobotu do školy herectví. Anna vystudovala Allsorts Drama School.

Z její filmografie můžeme jmenovat tv film Frenchman's Creek, který ji vynesl do světa šoubyznysu. Zde dostala další role, např. Mansfieldské sídlo, Příběhy upírka Rudolfa, S tebou i bez tebe, Daniel Deronda, Dívka s perlou. U nás se zapsala rolí dospívající slečny Zuzky ve velkofilmu C.S. Lewise - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň. Vidět ji budeme moct již 19.06.2008 na plátnech našich kin v druhém pokračování Letopisy Narnie: Princ Kaspian.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2014 Passengers
2012 Payback Season
2011 Brave New World (TV film)
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2003 Dívka s perlou
2002 Daniel Deronda (TV film)
Prďoši
2001 S tebou i bez tebe
2000 Dirty Tricks (TV film)
Příběhy upírka Rudolfa
1999 Mansfieldské sídlo
1998 Francouzova zátoka (TV film)

TV seriály

2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Cizinci (S03E17)
Skotské klany (S03E16)
další epizody (10)
2015 Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Na rozcestí (S03E06)
Klidnější vody (S03E05)
další epizody (19)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (22)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
další epizody (8)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Hvězdný reportér (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(43)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace