foto

Barbara Somerville

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
2015 Agatha (TV film)
2009 Ny-Lon (TV film)
2008 Long Island Confidential (TV film)
2006 The Way (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
2002 Untitled Secret Service Project (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Earth Angels (TV film)
Jenifer (TV film)
2000 Kóma (TV film)

TV seriály

2018 Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Watchers (S02E02)
Shadowman (S02E01)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
Freedom from Fear (E11)
další epizody (13)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (12)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
June 13th - Part Two (E08)
další epizody (10)
2013 Nikita (TV seriál)
Dead or Alive (S04E02)
Wanted (S04E01)
Til Death Do Us Part (S03E22)
další epizody (18)
2012 Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
The Sword's Edge (S03E05)
Consequences (S03E04)
další epizody (19)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Fair Trade (S02E09)
London Calling (S02E08)
další epizody (21)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (8)
Nikita (TV seriál)
All the Way (S01E11)
Dark Matter (S01E10)
One Way (S01E09)
další epizody (10)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Štvanci (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky