foto

Masaki Izawa

  • nar. 6.3.2001 (18 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Poplar no Aki
2014 Seto'uči kaizoku monogatari
2013 Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
2011 Necchû jidai (TV film)
Wasao
2008 Boku no obáčan
2007 Wačigaija Itosato (TV film)

TV seriály

2018 Sego-don (TV seriál)
2016 Omukae Desu. (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
2013 Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
2009 Godhand Teru (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2007 Fufudo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky