foto

Lorna Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dear Viola (TV film)
2009 Grey Gardens (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
1992 Já nepřijdu do nebe
1989 Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
Termini Station
1988 Tidy Endings (TV film)

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Christina's World (E04)
Nighthawks (E03)
další epizody (5)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 Vometáci (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 Černá mše (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky