foto

Megumi

  • nar. 25.9.1981 (39 let)
    Kurašiki, prefektura Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cloudy, Occasionally Sunny
Hitoyo
Taifú kazoku
2018 Eine Kleine Nachtmusik
2016 Gold woman (TV film)
Issencho Yen no Minoshirokin (TV film)
Jamikin dogs 3
Kabuki Drop
2015 Renai Aruaru (TV film)
Supesharisuto 4 (TV film)
Toire no Pieta
2013 Kijoku jawaku
Taka no tsume GO ~ utsukushiki eriēru shō nioi purasu ~
2012 Helter Skelter
2010 Hito no Sabaku
2008 Esu esu
2007 Hero
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Júki (TV film)
Ranbo

TV seriály

2020 Densecu no okásan (TV seriál)
Road šimasu ka? (E08)
Mei to Mobu to maó to norowareši kaidan (E07)
Nemureru júša to mičibiki no maó (E06)
další epizody (8)
Hamura Akira: Sekai de mottomo fuun na tantei (TV seriál)
Warui usagi Z (E07)
Warui usagi Y (E06)
Warui usagi X (E05)
další epizody (4)
Ošaie sommelier Ošako! (TV seriál)
Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
Gohacume: Nišikawa-ke moving (E05)
Suits (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 11 (S02E11)
Episode 3 (S02E03)
2019 Atarašii ósama (TV seriál)
Dakaretai 12-nin no onnatači (TV seriál)
Mukaši, otoko datta onna (E03)
Gisó furin (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Kinó nani tabeta? (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ossan's Love: In the Sky (TV seriál)
Sore o ai to mačigaeru kara (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Silent Voice: Kódó šinri kensakan – Tateoka Ema (TV seriál)
Doku o motte dokufu o seisu (S01E08)
2017 Fringe Man (TV seriál)
Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
2016 Asa ga kuru (TV seriál)
Kuroi džúnin no onna (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Mašširo (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Kazoku no uradžidžó (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
2009 Liar Game 2 (TV seriál)
2008 Daisuki!! (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
Shanghai Typhoon (TV seriál)
2007 Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Boku no aruku miči (TV seriál)
Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
2005 Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
Kaze no Haruka (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2004 Kimagure Robot (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky