foto

Tomočika

  • nar. 2.8.1973 (46 let)
    Macujama, prefektra Ehime, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uso happjaku
2016 Ničidžó: Koi no koe
2014 Hanajoi dóčú
2013 Hrátky s peklem
2011 Sabi otoko sabi onna
2010 Okan no jomeiri
2009 Goro's Bar (TV film)
2006 Sakai-ke no shiawase

TV seriály

2019 Nusumareta kao: Miatari sósahan (TV seriál)
2018 Čúgakusei nikki (TV seriál)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
Seto'uči šónen jakjú dan (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Hottokenai madžotači (TV seriál)
2013 Daburuton~2nin no Yumi (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
2011 Umareru (TV seriál)
2010 Šukudžo (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
Kareinaru supai (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2005 Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wareware wa warawaretai, uketara ureshii, soredakeya

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky