foto

Anne Serra

  • nar. 18.5.1988 (32 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krycí jméno Lev
2015 Nemilosrdní
2014 Parenthèse
Rats des champs
Rien ne peut t'arrêter
2013 2 podzimy, 3 zimy

TV seriály

2019 Alice Neversová (TV seriál)
De l'autre côté - Partie 2 (S24E08)
De l'autre côté - Partie 1 (S24E07)
2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
2013 Paradise kemp (TV seriál)
Dancing camping (S05E03)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Mission à Pessac (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky