foto

Sharon Jones

  • nar. 4.5.1956
    Augusta, Georgia, USA
  • zem. 18.11.2016 (60 let)
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Queen City
Vlk z Wall Street
2007 Síla slova

Dokumentární

2017 Living on Soul
2015 Mavis!
Miss Sharon Jones!
2012 Charles Bradley: Soul of America

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Miss Sharon Jones!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace