foto

Carl Kress

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Noční vlak
2004 Slammed
2000 The Redemption
1995 Vražda v Las Vegas
1994 Špatná pověst (TV film)
1991 Obojek
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
1989 Meet the Hollowheads
1988 Krvavý sport
1986 Rad
1985 Generation (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
Velký závod 2
1983 Stroker Ace
1981 Krásky
1980 Nebe, peklo, ráj
1979 Meteor
Muž, žena a banka
1978 Deerslayer, The (TV film)
1977 Cowboysan
Oživlá
1976 Drum
Modrý pták
1974 Cukroušek Hill
Dívčí komando
Skleněné peklo
1971 Doctors' Wives
1970 Vykoupení L.B. Jonese
Watermelon Man

TV seriály

1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)

Dokumentární

1972 Explorers, The (TV seriál)
1968 Sophia: A Self-Portrait (TV film)
1966 Podmořský svět Jacquese Cousteaua (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2000 The Redemption

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace