foto

Nobue Iketani

  • nar. 22.5.1971 (48 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nagai owakare
Wî â Ritoru Zonbîzu
2016 Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (TV film)
Kurosaki-kun no iinari ni nante naranai
2015 Kainan 1890
Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
2013 Madam Marmalade no ijô na nazo: Shutsudai hen
Madame Marmalade no Ijo na Nazo: Kaito Hen
2012 Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
Šiawase no pan
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Panikku 4 rooms Gekijo ban
2008 Cukidži Uogaši sandaime
2006 Oišii korošikata (TV film)

TV seriály

2018 Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
Čúgakusei nikki (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Tokyo Sentimental (TV seriál)
Uchu no shigoto (TV seriál)
2015 High & Low The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 Joru no sensei (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Džikken keidži Totori 2 (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Odžiičan wa 25-sai (TV seriál)
2009 Jukemuri Sniper (TV seriál)
2008 Battery (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2007 First Kiss (TV seriál)
Hari-kei (TV seriál)
Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
2002 HR (TV seriál)
2000 Koko dake no hanaši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace