foto

Stephen Pearlman

  • nar. 26.2.1935
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 30.9.1998 (63 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Fear of Fiction
1998
Zaříkávač koní
1997 Proč právě já?
Soukromé neřesti
1996 Klub odložených žen
1995 Animal Room
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
Smrtonosná past 3
1994 Otázky a odpovědi
1993 Když mi odejdeš
1992 Claude
Můj nový revolver
1991 Age Isn't Everything
Hyde in Hollywood (TV film)
Saying Kaddish
1990 Zelená karta
Zločinná spravedlnost (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Bariéra mlčení (TV film)
1980 Ethel Is an Elephant (TV film)
Xanadu
1979 You Can't Take It with You (TV film)
1978 Dokonalí gentlemani (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
V zajetí rytmu
1977 Horská dráha
Konečné řešení (TV film)
Oživlá
1976 Future Cop (TV film)
Return to Earth (TV film)
1973 Serpico
The Iceman Cometh

TV seriály

1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Expert (S08E12)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dezorientace (S02E21)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Raincoats (S05E18)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Intolerance (S02E20)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Celebrity (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Paris (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace