foto

Džundži Takada

  • nar. 21.1.1947 (72 let)
    Čófu, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 65 (TV film)
Nišimura Kjótaró travel mystery 66: Kuširo Abaširi sacudžin rúto (TV film)
2015 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 63 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 64 (TV film)
2014 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 61 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 62 (TV film)
2013 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 60 (TV film)
2012 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 58 (TV film)
2009 Senrjokugai cúkoku (TV film)
2008 Furaingu rabittsu
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 50 (TV film)
2007 Kurianesu
Piano no mori
2006 Kisarazu Cat's Eye: World Series
Pavillion sanshouo
2005 Karaoke
1998 F
1997 Seto'uči moonlight serenade
1993 Private Lessons II
1986 Bokuno onna ni teodasuna
Itoši no čipappa
1985 Hissacu! Brownkan no kaibucutači
Kamen no nindža: Akakage (TV film)
1983 Kigeki: Kazoku dómei

TV seriály

2017 Totto-čan! (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
2010 Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
2008 Walkin' Butterfly (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
2004 Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
1999 Tengoku no kiss (TV seriál)
1998 San Shimai Tantei Dan (TV seriál)
1995 Papa Survival (TV seriál)
1994 Minami-kun no Koibito (TV seriál)
Tókjó daigaku monogatari (TV seriál)
1991 Hotel Woman (TV seriál)
1986 Tsuma-tachi no Kagai Jugyo 2 (TV seriál)
1985 Tsuma-tachi no Kagai Jugyo (TV seriál)

Dokumentární

2017 Who killed idol? SiS šómecu no uta

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky